Om oss

Min Historia

Hej och Välkommen till min sida, jag heter Elisabeth, 40 år, född och uppvuxen i Örebro. Gift och har tre barn, bor i mitt underbara hus i södra delen av Örebro. Har haft migrän, fibromyalgi, spänningar i nacke, eksem och svårt med min sömn i flera år. Jag har varit sjukskriven i flera år och använt massor med värktabletter och provat alla möjliga behandlingar.
Jag kom i kontakt med eteriska oljor i november 2018. Men inte förrän jag verkligen använde mig av oljorna till hela familjen fatta jag vilka goda otroliga egenskaper de gav oss. Fick åka ofta och besöka sjukhus med dotterns dåliga immunförsvar med antibiotika ofta. Och min andra dotters eksem och andra svårigheter. Vår sömn, immunförsvar, smärta, obalanser och ovan nämnda problem lyckades vi få bukt med genom att förändra vår livsstil till de naturliga produkterna. Inga värktabletter, kortison eller antibiotika utan bara vårat hemma apotek. Vill du också förändra din livsstil men inte vet vilket steg du behöver ta så kontakta mig så hjälper jag gärna till.

Vill du ha råd och stöd, hälsosammare liv så hjälper jag gärna till och skräddarsyr det rätta just för dig.

Certifierad

  • Certifierad Regndroppsterapeut.🌱
  • Rådgivare hälsosam livsstil. 🌱
  • Brand partner Young Living, eteriska oljor, naturliga produkter med terapeutisk kraft.🌱
  • Hälsoinspiratör.🌱

Den ideala behandlingsformen Regndroppstekniken ger goda hälsoresultat.

De väldoftande eteriska oljorna ger lugn och ro hos både terapeuten och klienten.

Regndroppstekniken består av...

  •  

Vita Flex från Tibet som som skapar elektriska impulser som löser upp fysiska blockeringar i kroppen..

  •  

Young Livings ekologiska eteriska oljor gör behandlingen effektivare än vanlig massage eftersom de når ända in i kroppscellerna och stärker hälsan inifrån.

  •  

Lakotaindianernas fjäderlätta fingerstrykningar, som stimulerar nervsystemet. 

  •  

Avslutas med fri koncentrerad djupgående massage på valfritt område. En skön stilla stund med våtvarm handduk på ryggraden, som släpper in de eteriska oljorna djupare vilket stärker ryggen och immunförsvaret

Kontakt

Några frågor?